Meg vagyunk etetve



Műkaja



Mérgezett élet




Kínai káposzta

 




A linkre kattintva olvasható

Ehető bogarak, lisztkukac,szöcske,sáska

 


Az Európai Bizottság a baloldali mainstream médiával karöltve kezdte el propagálni, hogy az európaiaknak meg kellene tanulniuk bogarakat enni. És ekkor eszünkbe juthat a Karinthy Frigyesnek tulajdonított híres reklámversike: Mondja marha, miért oly bús? Olcsóbb a ponty, mint a hús. Az időszerű változat: Mondja marha, miért oly bús? Olcsóbb a rovar, mint a hús.

Amióta az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság 2021 júniusában három rovart emberi fogyasztásra alkalmasnak nyilvánítottegyre több szervezet és médium kezdte el propagálni, hogy milyen előnyei lennének, ha hús helyett rovar alapú étrendet követnének az európai polgárok. A rovarevés támogatását az Európai Unió annyira komolyan vette, hogy szorosan együttműködik a The International Platform of Insects for Food and Feed (IPIFF) nonprofit szervezettel is, amely a rovartermesztési ágazat érdekeit képviseli az uniós politikai döntéshozók, az európai érdekelt felek és a polgárok felé. Saját bevallásuk szerint

Soha nem hinnéd el, miből van a McDonald’s sült krumplija

Összesen 14 összetevőt azonosított, és ezekből csak egy a krumpli. A són, a szója- és repceolajon, a citromsavon talán senki nem lepődik meg, egy fokkal érdekesebb a hidrolizált gabona és a hidrolizált tej, illetve a természetes marhahúsaroma. De van két összetevő, amire még a harcedzett Imahara is összehúzta a szemöldökét: az egyik a TBHQ, a másik a PDMS néven ismert vegyi anyag.

Kilenc olyan élelmiszer, amit soha nem lenne szabad elfogyasztanunk

Félretájékoztatás az élelmiszerekre nézve, hogy mi milyen hatással van az emberi egészségre, mi hasznos és mi káros. Az egészséges ételek kiválasztása így igen nehézzé válhat. Ebből kiindulva összegyűjtöttünk 9 olyan konkrét élelmiszert, amelyek fogyasztását kerülni érdemes, mert szinte gyakorlatilag semmi tápértékük nincs, egészségügyi előnyöket nem hordoznak, sőt mi több, fogyasztásuk egészségromboló és kockázatos. Íme itt az a 9 étel, amelyek fogyasztása nem ajánlatos abban az esetben, ha valaki  hosszú távú egészségmegőrzésben gondolkodik.

1) Fehér kenyér, finomított liszt. 


Egyre több kutatás erősíti meg azt a tényt, hogy a klór használata vizeink fertőtlenítésére súlyos mellékhatásokkal bír az emberi szervezetre nézve, aminek főként a gyermekek vannak kitéve.

Már évek óta tudott, hogy a vízből kilépő klórgáz rohamokat vált ki asztmás gyerekeknél. De a legújabb kutatások feltárták, hogy a klóros víz asztmát válthat ki olyan gyermekénél is, akik korábban nem szenvedtek ebben a betegségben. Különösképpen a 2 évnél fiatalabb babák a veszélyeztettettek, akiknél a klór származékai nagyban növelik az asztma és allergia kialakulásának kockázatát.

Egy kiadós uszodai nap után gyermekünk kivörösödött szemei és kimerültsége mutatja legjobban, milyen rombolást hajtott végre rajta a klóros víz. Bőrünkön érezzük, hogy teljesen kiszáradt, hajunk fénytelen és sprőd lesz, de nem ritkák a kisebb allergiás tünetek sem, bőrünk kipirosodása és viszketése. Ezek mind a klór és származékainak a számlájára írhatóak fel.


Takony a neve tényleg. Fehér takony

A mechanikusan szeparált húst szokás white slime-nak, azaz fehér takonynak vagy nyálkának is nevezni, hogy megkülönböztessék a pink slime-tól. Utóbbi hivatalos megnevezése „lean finely textured meat”, azaz sovány, finomtextúrájú hús, előbbié pedig mechanically separated meat (MSM), azaz mechanikusan szeparált hús. Míg a rózsaszínű változat csak marhából készül, addig a fehér mindenféle állatból, ami megjelenik a vágóhidakon: pulyka, birka, sertés, csirke, stb.

 Több mint 1000 élelmiszert, szuperételt, vitamint, junk food-ot és legnépszerűbb italokat elemeztek ki nemrég Amerikában, az atomok szintjén. A nehézfémek és egyéb adalékanyagok olyan döbbenetes mennyiségére bukkantak, hogy a következtetés már meg is érkezett az étel elemző laborból. A felhívás igen riasztó és sürgős.   Annak alapján, amit atomspektroszkópiai elemzések mutatnak, majdnem minden tápanyagot, amelyet naponta emberi fogyasztásra szánnak, úgy terveztek meg- mégpedig szándékosan- hogy véget vessen az emberi életnek, és nem arra, hogy táplálja.

Az élet-pusztító toxinok az élelmiszer-ellátásban A labor olyan tudományos bizonyítékokat is feltárt, amelyek azt támasztják alá, hogy az ételbe adott anyagok hatással vannak az emberek mentális egészségére, a mára már gyakori meddőség és szervi károsodások okozására, közben pedig befolyásolják a racionális, tudatos gondolkodást.

Ezek a mérgező anyagok az egész élelmiszer-láncban megtalálhatók, b


Az olcsó termékek sokszor valójában drágábbak, mint prémium társaik vagy az általunk is könnyedén elkészíthető, jobb minőségű változatuk. Összeállításunkban bemutatjuk, mit tartalmaznak, mennyit érnek valójában az olcsónak hitt, népszerű kényelmi élelmiszerek.

Az alábbi termékek mind megfelelnek a Magyar Élelmiszerkönyv előírásainak. Fontos, hogy az összetevők listája mindig azzal az alapanyaggal kezdődik, amelyből a legtöbb található a termékben, és így halad a lista az egyre kevesebb felé.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése